Menu

MENU – € 43.00 – € 55.00 met wijn
Tapasbordje
**
Gerookte zalm met toast kramiek,peterselie en ajuinsnippers of Artisanale kaaskroketten met parmezaan
**
Côte à l’os met kruidenboter,tartare,salade en huisgemaakte frietjes
**
Dame blanche of Irish coffee

Wordt enkel per tafel geserveerd

LUNCH – € 18.50
soep van de dag, hoofdgerecht, dessert

VOORGERECHTEN
Artisanale kaaskroketten – € 14.00
Artisanale garnaalkroketten – € 16.00
Artisanale zwezerikkroketten – € 18.00
Tomaat mozzarella – € 13.00
Carpaccio van ossenhaas – € 20.00
Geitenkaasje met spek & appel – € 15.00
Champignons met look – € 13.00
Champignons met roquefort – € 14.00
Scampi’s diabolique – € 19.00
Spies van gamba’s diabolique – € 21.00
Bordje spaanse serranoham – € 18.00

SALADES
Voorgerecht / Hoofdgerecht
Gebakken scampi’s – € 19.00 / 24.00
Geitenkaas & spek – € 14.50 / 18.50
Geitenkaas, zalm & honing – € 16.50 / 19.50
Serranoham – € 16.50 / 19.50

HOOFDGERECHTEN
specialiteit: Vers gemalen steak tartaar – € 22.00
Côte à l’os met verse béarnaise(2pers) – € 59.00
Rundsspies met kruidenboter – € 25.00
Entrecôte met verse béarnaise – € 28.00
Ossenhaas met verse béarnaise – € 30.00
Lamskroontje met kruidenboter – € 30.00
Huisbereide rundsstoverij – € 19.00
Scampi’s diabolique – € 23.00
Spies van gamba’s diabolique – € 25.00
Gebakken zalmfilet op vel – € 23.00

NAGERECHTEN
Crème brulée – € 8.00
Chocolademousse – € 7.50
Coupe Colonel – € 9.00
Coupe brésilienne – € 8.50
Coupe advocaat – € 8.50
Coupe vanille – € 8.00
Dame blanche – € 8.50
Parfait Grand Marnier – € 8.50

Suggesties op het krijtbord!